Azonnal munkaerőre van szükséged?

 Válogass a több, mint 50.000 fős adatbázisunkból! 

Szeretnél kész jelölteket kapni a lehető leggyorsabban?

Sűrgősen kellene egy új kolléga, de ha most kezdenél el keresni, akkor csak hetek múlva tudnád felvenni? Az pedig már késő?

Nincs, aki elvégezze a munkát, emiatt vagy a többiek túlterheltek, vagy a teljesítések csúsznak?

Mi lesz, ha ez még hetekig így marad?

Ha minket választasz, akkor nem kell heteket várnod arra, hogy munkába álljon az új kolléga. Nem kell hirdetned, nem kell előszűrnöd, és nem kell önéletrajzokat bogarásznod, csupán egy-két interjú, és meg is van az új munkatárs! 

Mi a garancia arra, hogy tőlünk jó jelölteket fogsz kapni?

Az a bombabiztos előszűrő módszer amivel dolgozunk. Ezzel a módszerrel ma nem keres munkaerőt a piacon senki!

A sikerességünket alátámasztja az a statisztika, hogy az általunk toborzott és kiválasztott munkatársak 95%-a 1 év múlva is a cégnél van és dolgozik.

Ezt egyetlen másik hazai, munkaerő-kiválasztással foglalkozó cég sem mondhatja el magáról. A legtöbb ilyen cég egyszerűen nem figyeli ennyire közelről, hogy jól végezte-e a dolgát.

3 érv, hogy miért válaszd ezt a szolgáltatást:

Azonnal tudunk jelöltet küldeni neked

  Mivel rendelkezünk egy több, mit 50.000 fős adatbázissal, jó eséllyel megtaláljuk benne a számodra ideális jelöltet.
Ebben az esetben nem kell végig csinálnunk a teljes toborzási folyamatot, hanem elég csak körbe néznünk a jelölt adatbázisunkban, kigyűjteni azokat, akiknek éppen aktuális a keresése, és már továbbítjuk is neked. 

Átfogó elemzést kapsz a jelöltekről

Mivel mi minden jelentkezőt letesztelünk, és leellenőrizzük a korábbi munkahelyein elért eredményeit is, így ezeknek az összefoglaló elemzését is elküldjük neked. Olyan információkat és kvalifikációkat tudhatsz meg ebből az anyagból a jelentkező személyiségéről és képességeiről, amit soha nem fogsz megtudni egy önéletrajzból vagy egy személyes interjúból.

Neked már csak interjúztatnod kell

Nem kell a hirdetések megírásával és feladásával foglalkoznod. Nem kell átverekedned magad a több tucat önéletrajzon. És nem kell azon aggódnod, hogy valóban megfelel-e a jelölt a nyitott pozíciódra, mert mi csak olyat küldünk, aki teljesen kvalifikált. Ezek után neked már csak annyi lesz a dolgod, hogy meghallgatod személyesen, és ha megfelel, akkor meg is van az embered!

Milyen lépésekből áll a szolgáltatás?

l

1. Lépés

Megírod nekünk, hogy mely pozícióra, milyen kvalitásokkal keresel új munkatársat. Ha több keresésed is van, akkor többet is küldhetsz nekünk.

2. Lépés

Mi megnézzük, hogy van-e ilyen jelölt az adatbázisunkban, és akit találunk, átküldjük neked az összes előszűrési eredményeivel és anyagával együtt.

w

3. Lépés

Amennyiben találsz olyan pályázót az átküldöttek között, aki megfelel az elvárásoknak, behívod egy személyes interjúra.

4. Lépés

A sikeres interjú után megállapodtok a jelölttel, és csak ezután fizeted ki a teljes közvetítési díjat.

„Úgy döntöttem, hogy ezt az előválogatás részét megspórolnám, úgy, hogy már megszűrve, olyanok kerüljenek hozzám, akik relevánsak, megfelelő kompetenciával és tesztekkel rendelkeznek, amiket nem nekem kell csinálni.”

J.A. ügyvezető

 

„A teszteket jónak tartom, az ár fekvése a kedvezőbbek közé tartozik, nincs elszállva. És van olyan forrás, amihez hozzá tudnak nyúlni, nem hirdetnek, hanem van jelölt egy adatbázisban.”

H.J. ügyvezető

Küldd el nekünk, hogy milyen pozícióra keresel új munkatársat!