Szolgáltatásaink

Exelect előszűrés

Az Ön pályázatára egy speciális kérdőívet szerkesztünk, aminek segítségével gyorsan és hatékonyan előszűrjük a jelölteket, és kiválasztjuk az Ön számára leginkább megfelelőket, akik közül Ön már könnyedén kiválaszthatja azokat, akikkel személyesen is találkozni akar.

(Igény esetén a szűrés után teljes körű tesztelést is el tudjuk végezni.)

Tudjon meg többet!

Exelect börze

Munkaerő börze, EGYEDÜLÁLLÓ szolgáltatás a magyar piacon!

Jelöltek, akiknek az adatait és önéletrajzát közkinccsé tettük, így olyan munkaerőhöz segítjük partnereinket, akik teljes körűen előszűrtek (referencia-ellenőrzés, tesztek, profilozás, háttérelemzés), garantáltan kvalifikáltak, és készek rövid időn belül munkába állni, ami jelentős idő- és költségmegtakarítást jelent a cégeknek.

A szolgáltatás exkluzív, így csak regisztrált ügyfelek számára elérhető. A regisztráció és az adatlapok áttekintése ingyenes, Önnek csak akkor kell fizetnie, ha megállapodást köt egy, az oldalon szereplő jelölttel.

Tudjon meg többet!

Exelect start!

Teljeskörű előszűrés, profilozás.

A szolgáltatás tartalmazza a hirdetés megírását és kihelyezését, a jelentkezések fogadását, előszűrését, referencia-ellenőrzést 2-3 munkahelyre visszamenőleg, személyiség- és kompetencia-vizsgálatokat.

A szolgáltatás várható eredménye: a megrendelő igényei alapján előszűrt és interjúra továbbított jelöltek és szűrési eredmények.

Tudjon meg többet!

Exelect full servive

Munkaerő-közvetítés, ami a teljes folyamatot jelenti, ezzel levéve a toborzás időigényes és fáradságos munkáját partnereink válláról.

A szolgáltatás tartalmazza a hirdetés megírását és kihelyezését, a jelentkezések fogadását, előszűrését, referencia-ellenőrzést 2-3 munkahelyre visszamenőleg, személyiség- és kompetencia-vizsgálatokat, valamint háttér- és termelékenység-ellenőrzést.

A szolgáltatás várható eredménye: 1 fő pályázó közvetítése, aki a legnagyobb mértékben megfelel a megrendelő által támasztott követelményeknek. Igény szerint garanciával is szolgáltatjuk.

Tudjon meg többet!

Interspeedia

Az Interspeedia egy olyan online rendszer, amelyet összeköthet a saját céges honlapjával. A rendszeren keresztül percek alatt létrehozhatja és közzéteheti a saját álláshirdetéseit. Olyan pályázatok fogadását teszi lehetővé, amelyek teljes mértékben megfelelnek az Ön igényeinek. A jelöltek ezen belül könnyen elérhetőek további kommunikációra, időpont egyeztetésre stb.

Az Interspeedia online HR rendszerrel 55-75%-os időmegtakarítást érnek el ügyfeleink.

Tudjon meg többet!