Exelect Full Service – a teljeskörű toborzási szolgáltatás

Kiszerveznéd a toborzást?

Gyors és biztos eredményeket akarsz?

Akkor kérd a személyre szabott ajánlatunkat!

Kinek való ez a szolgáltatásunk?

Azoknak az ügyvezetőknek, akiknek nincs idejük a munkaerő kiválasztással foglalkozni.

Azoknak az ügyvezetőknek, akiknek nincs idejük a munkaerő kiválasztással foglalkozni.

Mert valljuk be, hogy ügyvezetőként nem az a feladatod, hogy toborozz. De ha nincsen HR-esed, vagy egy olyan személy a cégben, akire jó szívvel rábíznád a kiválasztást, akkor rád marad ez a feladat. Mi most kidobjuk a mentőövet, és ha kinyúlsz érte, akkor segítünk neked.

Olyan cégeknek, ahol a HR-es túlterhelt

Olyan cégeknek, ahol a HR-es túlterhelt

A HR-es feladata nem csupán a munkaerő-felvétel. Ugyanis ezt követően be kell tanítania az új munkatársakat, és dolgoznia kell azon is, hogy megtartsa a már meglévő kollégákat. Ha folyton csak a toborzással foglalkozik, akkor a fentiekre nem marad ideje. Ennek a következménye pedig a szüntelen fluktuáció lesz, ami miatt folyton csak toborozni fog, és egy napon kiég. De ezt meg lehet előzni, és mi tudunk benne segíteni.

Azoknak a cégeknek, aki inkább profikra bíznák a munkaerő-felvételt.

Azoknak a cégeknek, aki inkább profikra bíznák a munkaerő-felvételt.

Ma már nagyon sok cég választja azt, hogy külsőssel kerestetik meg az új kollégákat. Ha egyszerűen csak nem akarsz a toborzási folyamattal bajlódni, és profikra bíznád a keresést, akkor szintén neked való ez a szolgáltatásunk.

4 érv, hogy miért minket válassz

95% a sikerességünk

Ez az jelenti, hogy az általunk toborzott és kiválasztott munkatársak 95%-a 1 év múlva is a cégnél van és dolgozik.

A sikerünk kulcsa pedig az a bombabiztos előszűrő módszer, amivel dolgozunk. Ezzel a módszerrel ma nem keres munkaerőt a piacon senki!

Akár 4 hét alatt megtaláljuk neked az embert

A professzionális előszűrő rendszerünknek és az egyedülálló tesztrendszerünknek köszönhetően akár 4 hét alatt is le tudunk zárni egy keresés a hirdetésírástól a szerződés aláírásáig. De amennyiben tovább tart a keresés, addig folytatjuk, amíg meg nem kaptad tőlünk a megfelelő embert.

Átfogó elemzést kapsz a pályázóról

Egy mindenre kiterjedő, átfogó elemzést küldünk neked a jelöltről, nem csak egy önéletrajzot, néhány sor véleménnyel. A szakmai jártasságán és a személyiségén keresztül, a korábbi munkahelyi eredményein át, mindent megvizsgálunk az egyénnél. Te pedig megkapod mindezt írásban.

Végig menedzseljük a teljes folyamatot

Egészen a hirdetésírástól, a jelöltek előszűrésén és tesztelésén át az interjúkig mindent mi csinálunk. Neked már csak a legjobb jelöltekkel kell találkoznod, amikor bemutatjuk egy személyesen interjú keretében.

A szolgáltatás menete 10 lépésben

Z

1. Lépés

Azzal kezdjük a munkát, hogy megismerjük a céget, a betöltendő pozíciót, a pontos elvárásokat és a szükséges képzettséget.

Z

2. Lépés

Hirdetéseket dolgozunk ki és helyezünk el a megfelelő médiákban.

Z

3. Lépés

Fogadjuk a bejövő jelentkezőket és előre meghatározott szempontok szerint előszűrjük őket.

Z

4. Lépés

Egy teljes tesztsorozatot futtatunk le az említett pályázókon: személyiségteszt, termelékenység-teszt, IQ és felfogóképesség teszt.

Z

5. Lépés

Alaposan leellenőrizzük a jelöltek által adott referenciákat, annak megerősítésére, hogy valóban rendelkeznek-e eredményekkel.

Z

6. Lépés

Kiértékeljük a tesztek eredményeit és a továbbra is alkalmas jelölteket leinterjúztatjuk.

Z

7. Lépés

Ellátunk az összes olyan információval, amit az adott pozícióra megfelelőnek tartott jelöltekről csak tudni lehet a helyes döntés meghozatalához.

Z

8. Lépés

Személyesen bemutatjuk a jelölteket és közösen leinterjúztatjuk őket.

Z

9. Lépés

Végig tartjuk a kapcsolatot a pályázóval és a céggel, és segítjük a folyamatot egészen a munkakezdés napjáig.

Z

10. Lépés

Adunk egy betanulási javaslatot a jelölthöz a tesztje alapján, és végig menedzseljük a próbaidőt. 

A szolgáltatás folyamán csak az interjúban kellett részt vennem, és meglepő volt, hogy elsőre megtaláltuk, aki nekem kell. Csak azt bánom, hogy nem kezdtem el korábban az Exelect-tel az együttműködést, ha szükségem volt valakire. Az biztos, hogy ezután csak így fogok új kollégát keresni! Maximálisan bejött, amit leírtunk, megfogalmaztunk elvárásként.

A jelölt teljesen önállóan dolgozik, akkor is elkészülnek a dolgok, ha nem vagyok ott. Holtidőben is megtalálja a munkát és olyankor előre dolgozik.

Vele megoldást kaptunk.

Mihalik Károly

Cégvezető, Moeder S.R.O.

Az elejétől a végéig egy nagyon profi munkavégzéssel volt dolgom a részetekről, maga a kiválasztás folyamata pedig valóban annyira tűpontos, hogy mire a végére értünk, a legnagyobb biztonsággal gondoltam azt, hogy megtaláltuk a legjobb jelöltet a pozícióra.

Az Exelect nyújtotta szolgáltatásba befektetett idő és pénz sokszorosan megtérül azáltal, hogy a lehető legjobb személyt találtuk meg, így kivettük a rendszerből azt a fajta bizonytalanságot, hogy nem megfelelő ember esetén belefektessünk a betanításába és a vele való munkába egy olyan energiát – ami nem térül meg soha.

Palotás Tünde

Cégvezető, Maus Kft.

Küldd el nekünk, hogy milyen pozícióra keresel új munkatársat és megkeresünk a továbbiakkal kapcsolatban.