Exelect

“Nem mi vagyunk a legnagyobbak.
Nem mi vagyunk a legolcsóbbak.
De a mi ügyfeleink a legboldogabbak.”

A statisztikánk:  az általunk toborzott és kiválasztott munkatársak 95%-a 1 év múlva még mindig a helyén van.

Ezt egyetlen másik hazai, munkaerőkiválasztással foglalkozó cég sem mondhatja el magáról. A legtöbb ilyen cég egyszerűen nem figyeli ennyire közelről, hogy jól végezte-e a dolgát.

Személyzettoborzással és munkaerő-felvétellel foglalkozó cégünk, az Exelect azért jött létre, hogy a kiváló alkalmazottakra igényt tartó cégvezetőknek segítsen felülemelkedni lerövidíteni a keresési folyamatot és megtalálni az ideális jelöltet.
Az Exelect név is a kitűnő munkaerőre utal.

Szaktanácsadásunk és gyakorlati segítségünk több területre kiterjed az előszűréstől a teljes körű személyzetfelvételi szolgáltatásokig azért, hogy az Ön cégében termelékeny, magasan motivált és hozzáértő dolgozók kerüljenek mindegyik munkakörbe.

Ezáltal jelentősen csökkentheti a fluktuációt, és rövid idő alatt nyertes csapatot építhet.

Az Exelectnél nem önéletrajz alapján dolgozunk, hanem részletesebb információkat gyűjtünk a jelöltekről, akiket IQ és pszichológiai tesztekkel ellenőrzünk a szakmai szempontok mellett. Ehhez a papíralapú módszer helyett informatikai eszközöket használunk. Így tudunk gyorsabbak és eredményesebbek lenni a toborzásban és munkaerő kiválasztásában, ezért olyan boldogak az ügyfeleink.

Hogyan dolgozunk?