Egyedülálló szolgáltatás a magyar piacon!

Felejtse el a halomnyi önéletrajzot, a hosszadalmasan elhúzódó toborzási folyamatokat, és a több tucat sikertelen interjút!

Válogasson az előzetesen leszűrt, garantáltan minőségi, tesztelt jelöltjeink közül!

Heti TOP 3 kiemelt pozíciónk:

Irodavezető – Budapest
Közbeszerzési referens – Budapest
Területi képviselő – Budapest

Amikor egy vállalkozásnak munkaerőre van szüksége, a tegnap is későnek tűnik. Nem biztos, hogy van ideje álláshirdetéseket írni, előszűrni a rengeteg jelentkezőt, és még interjúztatni is, amikor azonnal kell az új munkatárs.

Az Exelect Adatbázis szolgáltatásunkkal lehetősége van arra, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja azt, akit keres.

Olyan jelöltekkel van tele az adatbázisunk, akik sikerrel végigmentek az Exelect minden előszűrési lépésén (referencia ellenőrzés, tesztek, háttérelemzés), garantáltan kvalifikáltak az adott pozícióra, és rövid időn belül munkába tudnak állni.

 

1. lépés

Megírja nekünk, hogy mely pozícióra, milyen kvalitásokkal keres új munkatársat.

2. lépés

Mi megnézzük, hogy van-e ilyen jelölt az adatbázisunkban, és akit találunk, átküldjük Önnek az összes előszűrési eredményeivel és anyagával együtt.

3. lépés

Amennyiben talál olyan pályázót az átküldöttek között, aki megfelel az elvárásoknak, leinterjúztatja.

4. lépés

A sikeres interjú után felveszi az Ön által kiválasztott új munkatársat.

„Azért választottam ezt a szolgáltatást, mert a fő foglalkozásom nem a toborzás, hanem a céget szeretném megszervezni. És ha gyorsan és célra keresve lehet könnyen találni munkaerőt, akkor persze, hogy ezt választom. A hirdetés, interjúztatás, eljönnek-nem jönnek, ezekre nekem nincs időm. Így meg ki lehet ezeket kerülni. Mindenkinek ajánlom ezt a szolgáltatást, akinek fontos a hatékonyság. Nekem ez a kulcsszó.”

Bereczky Károly

Ügyvezető, Hungarosack Kft.

Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

Ezt követően megnézzük, hogy van-e az elvárásoknak megfelelő jelölt az adatbázisunkba és visszajelzünk Önnek az eredménnyel kapcsolatban!