Túl elfoglalt ahhoz, hogy elég ideje legyen az új munkaerő felvételéhez? Szeretné, ha valaki segítene egy adott munkakörhöz megtalálni a megfelelő jelöltet? Ha a válasza igen, akkor az Exelect full service  az, amit Ön keresett!

Az Exelectnél egy új módszert használunk a jelöltek tesztelésére, valamint a múltbéli termelésük és képesítéseik áttekintésére. Nem csupán azt biztosítjuk, hogy a jelentkezők hivatalos bizonyítványokkal és az állás által megkívánt képzettséggel rendelkezzenek, de arra is hangsúlyt fektetünk, hogy hasonló területekről hozott tapasztalatokkal rendelkezzenek, és gyorsan, késlekedés nélkül fel is lehessen venni őket.

Mindenki, akinek nagy tapasztalata van már az emberi erőforrás kezelés területén tudja, hogy néha fel tudunk venni olyan tökéletesnek tűnő munkaerőt, aki nem veszi fel a cégbeli fordulatot, nem illeszkedik be, és így hamar teherré válik a cég számára. És tudjuk, hogy a fordítottja szintén igaz, vagyis néha olyan jelentéktelennek tűnő embert veszünk fel, aki a termelésben az összes kollégán túltesz. Dehát honnan tudhatjuk, hogy melyik melyik? Nos, ez a mi szakterületünk, és 1.300.000 pályázó megvizsgálása után mi pontosan tudjuk, hogyan kell a termelő személyeket kiválasztani.

Mindössze annyit kell tennie, hogy kitölti a “Kapcsolatfelvételi nyomtatványt”, és ad egy rövid tájékoztatást a cégéről.

Az Exelect Full Service a teljes személyzet-felvételi folyamat jelenti, ezzel levéve a toborzás időigényes és fáradságos munkáját az Ön cégének válláról, és ezzel kíván hozzájárulni a cég stratégiai céljainak eléréséhez.

Az Exelect full service a következő lépésekből áll:

 1. Azzal kezdjük a munkát, hogy megismerjük annak a pozíciónak az összes jellemzőjét, melynek betöltetésével Ön megbízott minket. Ehhez meg kell tudnunk az Ön pontos elvárásait a pozícióval kapcsolatban, valamint a szükséges képzettséget és azokat a kihívásokat, melyekkel a jelölt az Ön cégében találkozni fog.
 2. Emellett személyes kapcsolatot alakítunk ki a leendő munkatárs közvetlen feletteseivel.
 3. Hirdetéseket dolgozunk ki és helyezünk el a megfelelő médiában.
 4. Fogadjuk és nyugtázzuk a beérkező válaszokat.
 5. Előre meghatározott szempontok szerint előszűrést végzünk.
 6. Kiértékeljük az eredményeket és kiválasztjuk azokat a jelölteket, akik kvalifikáltak (emberi és szakmai szempontból is alkalmasak) az adott munkakörre.
 7. Egy teljes tesztsorozatot futtatunk le az említett jelölteken. Ezek személyiség (Exec-U teszt), Termelékenységi teszt, Háttérelemzés, illetve speciális tesztek: IQ, Duplikációs és akár Értékesítői tesztek.
 8. Kiértékeljük a tesztek eredményeit, majd személyesen interjúkat folytatunk le a megmaradt jelöltekkel.
 9. Alaposan leellenőrizzük a jelöltek által adott referenciákat, annak megerősítésére, hogy valóban rendelkeznek az általuk bemutatott képesítésekkel.
 10. Ellátjuk önt az összes olyan információval, amit az adott pozícióra megfelelőnek tartott jelöltekről csak tudni lehet a helyes döntés meghozatalához.
 11. Személyesen mutatjuk be a jelölteket.
 12. A tökéletes jelöltet általában már e lépéssorozat elején megtaláljuk, és amennyiben ez így történik, azonnal továbbítjuk Önhöz, mivel a termelékeny munkatársak gyakran keresnek és gyorsan találnak is munkát, és nem várnak arra, hogy valaki visszahívja őket.
 13. Amint a jelentkező kész munkába állni, biztosítjuk, hogy az átmenet a jelenlegi munkahelyéről az új cégbe olyan gördülékeny legyen, amennyire csak lehet. Elérjük, hogy felelősséget vállaljon a korábbi posztjáért, és hogy a megfelelő lépéseket tegye meg a jelenlegi munkahelyéről történő távozásával kapcsolatban. Amennyiben lehetséges igyekszünk biztosítani, hogy a jelenlegi pozícióját át tudja adni egy másik munkatársnak, így a cégnek, melyet elhagy, nem kell foglalkoznia a poszt-átvétel problémáival. Annak az oka, hogy miért fordítunk ekkora figyelmet erre a folyamatra, egyszerű. Úgy találtuk, ha a jelölt nem vállal megfelelő felelősséget az előző munkahelyéért, magával hozhatja ezt a felelőtlenséget az új cégbe, és így elég rossz állapotban kezdheti munkáját az új pozícióban.
 14. Pontos tervet készítünk arra, hogy a már Önnél alkalmazásba került új munkatárs hogyan fogja minél hamarabb elkezdeni a valódi hasznot hozó munkát az ön cégénél.

Ugyancsak célunk az is, hogy megkönnyítsük önnek az új munkaerő posztra helyezését, ezért egy értékelést is küldünk a jelölthöz kapcsolódóan, amely segítségével Ön jobban megismerheti az adott jelöltet, és amely Önnek megkönnyíti azt, hogy az új munkatárs minél előbb el tudjon kezdeni termelni.

Bármi kérdése van, nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kapcsolatfelvétel – Exelect full service

  Hírlevélre feliratkozok